SEO-teksten

SEO tekstschrijver

Jij weet álles over jouw eigen bedrijf, dus die teksten schrijf jij zelf wel even. Je merkt al snel dat je onvindbaar bent in Google en je ziet aan de statistieken dat er weinig mensen op je website komen. Heb je wel de goede opbouw gebruikt en heb je rekening gehouden met zoekmachine optimalisatie, beter bekend als SEO?

Steeds meer mensen willen SEO-verantwoord bezig zijn, maar niet veel kunnen het. Het is daarom verstandig een goede tekstschrijver in te schakelen die voldoende research doet om jouw website (nog) beter vindbaar te maken. Een goede organische vindbaarheid in de zoekresultaten van Google zorgt ervoor dat je minder afhankelijk bent van andere advertentienetwerken.

SEO webteksten

Een goede webtekst begint met een uitvoerig onderzoek naar veelgebruikte zoektermen die bij het onderwerp passen. Deze verwerk je in je teksten en titels op zo een manier dat zinnen lekker lopen, maar dat deze wel je vindbaarheid vergroten. Een volgende stap is om deze tekst kort samen te vatten in een meta-omschrijving; deze zorgt ervoor dat mensen via hun zoekresultaten sneller klikken op jouw link. Vergeet hierbij niet dat je URL goed begrijpelijk is, dat er belangrijke keywords in de eerste 25 woorden staan, zorg voor een indexeerbare hoeveelheid woorden, dat je synoniemen gebruikt en… Nog veel meer. Het is toch wel erg ingewikkeld hè? Ik doe het graag voor je. Bel je me even?

Teksten vanaf 49 euro per uur