Marketingondersteuning

Marketingmateriaal

Al het marketingmateriaal staat of valt met goede teksten. Voor jou wil ik zelfs verder gaan dan jouw teksten (her)schrijven. Indien gewenst, breng ik je namelijk kosteloos in contact met marketingbureaus die voor jou verder gaan met je hele marketingstrategie. In sommige gevallen kan ik je dan zelfs (opnieuw) ondersteunen!

Website laten maken?

Denk hierbij aan goede, betaalbare webdesigners: webdesigners die jouw online marketing naar een nóg hoger niveau tillen. Door mijn werk als tekstschrijver en salesbaan in loondienst ben ik in contact gekomen met een grote variatie aan bedrijven en voel ik precies aan welke soort bedrijven het beste bij jou zouden passen.

Flyers

Een grafisch designer die snapt wat voor flyer jij nodig hebt voor jouw bedrijf. Iemand die precies weet wat bij jou past en jouw wensen omzet in datgene wat jij nodig hebt: Een mooie, betaalbare flyer in jouw huisstijl waarin alle componenten goed tot hun recht komen.

Voice-over

Heb jij een superidee voor een bedrijfsfilm of -animatie en zoek je nog iemand die dit voor jou uitvoert? Ook daarmee kan ik je helpen en in contact brengen met de juiste partij. Misschien wil je ook nog wat ondersteuning om je teksten nét wat beter te maken? Een bedrijfsfilm moet tenslotte in één keer goed zijn, dus een ijzersterke tekst is hierbij van groot belang. Neem vooral contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Teksten vanaf 49 euro per uur